Brändit

Valikoimiimme kuuluu laadukkaita asustemerkkejä sekä Suomesta että Italiasta, Ranskasta, Saksasta, Hollannista ja Tanskasta viimeisimpiä asustetrendejä edustaen. Alati kehittyviin mallistoihimme kuuluu jatkuvasti yli tuhat nimikettä. Laaja valikoimamme mahdollistaa sen, että pystymme tuomaan markkinoille parhaat mahdolliset asusteet jokaiseen tilanteeseen – jokaiselle.

Fraas

Fraas – maailman suurin huivivalmistaja, jolla on tuotantoa ympäri maailmaa.

 

Isotoner

Isotoner on kansainvälinen asustemerkki, joka keskittyy aamutossuihin, sateenvarjoihin, käsineisiin ja muihin asusteisiin. Mukavuus ja innovatiivisuus ovat Isotonerin avainsanoja; ergonomiset tossut, automaattisateenvarjot sekä kosketusnäyttökäsineet tuovat luksusta arkeen.

L’asessor

Ajanmukaisia ja kauniita huiveja sekä rentoon arkeen että juhlavampiin tilaisuuksiin. L’asessor on suunnattu kaiken ikäisille ja kokoisille naisille. Huivien lisäksi valikoimiin kuuluu muitakin tekstiiliasusteita.

L’asessor Selection

Eksklusiivisia huiveja ylellisistä materiaaleista, kuten silkistä ja villasta. Selection-huivit ovat ajattomia, elegantteja ja klassisia. Naiselle, joka ei tyydy keskinkertaiseen.

MarkoMikael

MarkoMikael on laadukas, suomalaista designia edustava solmio-, huivi- ja taskuliinamallisto joka on suunniteltu suomalaiselle miehelle. Tärkeimpiä menestystekijöitä ovat mallistomme klassisuus, korkealuokkaiset materiaalit sekä viimeistellyt tuotteet, joiden avulla jokainen mies voi nostaa persoonaansa esille tyylikkäästi. Emme ole myöskään unohtaneet tyylikkyyttä arvostavaa naista, jolle MarkoMikael tarjoaa muun muassa upeita silkkihuiveja.

Muumi

L’asessor on maailmankuulun Muumi-brändin lisensoitu toimittaja. Muumi-mallistomme koostuu hauskoista lasten tekstiiliasusteista, kuten päähineistä, huiveista, rukkasista ja solmioista. Aikuisten valikoimaan kuuluu sateenvarjoja, silkkisolmioita ja huiveja.

Pisara

Laadukkaita, käytännöllisiä sateenvarjoja jokaiseen sadepäivään.